01 de juny 2010

Visita del President Puigcercós al Vallès Oriental

El passat divendres 28 de maig el company Joan Puigcercós va visitar el Vallès Oriental. L'agenda de visites s'inicià a Caldes de Montbui a migdia. Després d'atendre a la premsa a la Plaça de la Font del Lleó sobre temes d'actualitat, Joan Puigcercós, acompanyat de la Presidenta comarcal Maria Llerda, del Vicepresident Quim Ferriol, del Secretari d'Organització Albert Biescas i del Portaveu comarcal Jordi Morera es van reunir amb una representació d'empresaris del turisme termal i rural del Vallès Oriental. Durant l'intercanvi d'idees, els empresaris termals de Caldes van demanar comunicacions ràpides amb Barcelona. El President d'Esquerra els hi va respondre que l'actual crisi afavoria el criteri del partit sobre el Quart Cinturó, "compactat a la trama urbana i respectuós amb els espais naturals", imprescindible per l'activitat turística. El dirigent republicà va destacar que el futur del sector passa "per ser capaços de vendre els continguts turístics del país".

Posteriorment a aquesta trobada, la Permanent comarcal i el President van dinar plegats a La Roca del Vallès per tenir una canvi d'impressions sobre la situació actual del país i del partit, i sobre els plans de la Permanent comarcal que acaba de encetar mandat. Al dinar es van afegir els adjunts a les Secretaries d'Organització i Formació, Jaume Martí i Pep Mur, respectivament i el Secretari d'Imatge i Comunicació Ramon Vilageliu.

Acabat el dinar de treball es van visitar les instal·lacions del Circ Cric on Puigcercós i els representants de la comarca van ser rebuts per en Jaume Mateu (Tortell Poltrona) i el seu equip. Després d'una distesa conversa, on la gent del Circ Cric van transmetre les inquietuds i problemes d'aquest projecte cultural, amb unes especificitats ben particulars, es visitaren les diferents dependències del recinte.

La visita va concloure a L'Esbarjo Verdi de Cardedeu, un cinema que intenta oferir a la comarca una programació cinematogràfica de qualitat, gràcies a l'esforç conjunt del la Regidoria de cultura, encapçalada per en Miquel Pujadas d'Esquerra Cardedeu, l'Associació Brubaker i el cinemes Verdi de la vila de Gràcia. Després d'un recorregut per la sala i d'una conversa amb els impulsors del projecte, Puigcercós va felicitar-los per la iniciativa i destacà la importància de la Llei del Cinema per protegir aquest tipus d'equipaments culturals, és va donar per acaba la visita al Vallès Oriental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.