15 de juny 2010

La Mesa del Parlament ha admès a tràmit la Iniciativa Popular pel Referèndum per l'independència

Ajuda a recollir les 220.000 signatures que es necessiten perquè el Parlament de Catalunya convoqui el Referèndum Nacional d’Iniciativa Popular sobre la Independència!


El passat dimarts 8 de juny de 2010 la Mesa del Parlament va admetre a tràmit la Iniciativa Popular i, per tant, ara només cal aconseguir les 220.000 signatures necessàries perquè el Ple del Parlament voti la convocatòria del Referèndum sobre la Independència. Es necessiten milers de fedataris/voluntaris que ajudin a aconseguir les 220.000 signatures requerides.

La nova Llei de Consultes Populars per via de Referèndum, en el seu article 21 diu: “Els ciutadans de Catalunya poden promoure la convocatòria d’una consulta popular en l’àmbit de Catalunya si està avalada almenys pel 3% de la població.”

A Esquerra de la Roca ben aviat ens hi posarem, ens vols donar un cop de mà? Tant si vols signar, com si vols recollir signatures, posa't en contacte amb nosaltres i te n'informarem! Envia'ns un correu a: larocavalles@esquerra.org

Cada dia més a prop! Junts ho aconseguirem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.