26 de maig 2015

1.245 gràcies, 10.500 responsabilitats


Des d’ERC La Roca del Vallès volem dir-vos, ben fort i ben clar: gràcies. Gràcies als 1.245 roquerols i roqueroles que ens heu fet confiança en aquesta jornada històrica. Gràcies a tots els que aquests dies heu vingut als nostres actes, als que ens heu donat idees per construir el programa electoral i als que ens heu donat suport incondicional. I gràcies als qui heu dipositat en una urna, en forma de papereta, la vostra confiança en nosaltres. No tenim paraules per a expressar el nostre agraïment. I no, això no és una frase feta.

Ahir, i per primera vegada a la història de La Roca del Vallès, ERC guanyà les eleccions municipals. Aquest fet no s’havia produït ni durant la Segona República. Havíem estat vencedors a les darreres eleccions europees i també havíem guanyat les eleccions a les Corts l’any 1931, però mai havíem obtingut la confiança dels nostres veïns per a gestionar l’Ajuntament. 

Pensem que el nostre, el vostre, és també el triomf de la política feta en positiu. Sense demagògies, sense rancúnies, sense partidismes, anant sempre de cara i parlant clar, els resultats d’ahir reforcen la nostra idea que allò proper i  transparent és valorat per l’electorat. Tots ens hauríem de felicitar per això. 

Volem deixar escrit aquí que avui som les mateixes persones que érem ahir. I que d’aquí quatre anys continuarem sent qui érem ahir. Volem tenir amb tots els roquerols la mateixa relació que hem tingut fins ara. Volem escoltar-vos, volem que ens feu saber per qualsevol mitjà qualsevol problema que afecti el nostre municipi. Tindrem un peu a l’Ajuntament, sí, però l’altre serà al carrer, a la realitat del dia a dia.  

Avui, un dia després, sentim 10.500 responsabilitats: una per cada roquerol i roquerola. Podeu estar segurs que farem tot el possible per no decebre-us i per millorar la vida al poble. Les 10.500 responsabilitats que sentim ens hi obliguen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.