09 de maig 2010

Maria Llerda nova presidenta d'Esquerra Vallès Oriental

ERC del Vallès Oriental va escollir Maria Llerda com a nova presidenta de la permanent aquest passat dissabte, en el congrés comarcal que es va celebrar al teatre municipal de Montornès.

En el congrés, va intervenir el diputat d'ERC al Parlament Europeu Oriol Junqueras, i a part de triar la presidència, també es va votar la permanent i els quatre consellers comarcals, per un mandat de dos anys. A més, es va proposar Violant Mascaró, exalcaldessa de Vallromanes, com a candidata comarcal a diputada al Parlament.

A la nova permanent, a més de Maria Llerda (presidenta) i Joaquim Ferriol (vicepresident), hi haurà Albert Biescas, de Mollet, com a Secretari d'Organització; Jordi Morera, alcalde de Tagamanent, com a portaveu comarcal; Pere Grivé, de Llinars, com a Secretari de Política Municipal; Vicenç Personat, de Caldes, com a Secretari de Finances; Oriol Ramon, de la Garriga, com a Secretari de Formació; Ramon Vilageliu, de Santa Eulàlia de Ronçana, com a Secretari de Comunicació; Muntsa Marzàbal, de la Garriga, com a Secretaria de la Dona; i Jordi Lloreda, de Canovelles, com a Secretari de Política Social.

Des de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya, volem donar les més sinceres felicitacions i ànims a la nostra companya Maria Llerda, que des d'ahir, és la nova Presidenta d'Esquerra del Vallès Oriental, i al seu equip de treball.

Maria, de ben segur que faras molt bona feina per la comarca!

Una abraçada!

6 comentaris:

  1. Me ha sido más sencillo reunirme con el President Benach que afiliarme a Esquerra en La Roca del Vallès.

    Se debería mejorar mucho las conexiones políticos (incluidos sus partidos) con los ciudadanos.

    Ánimo en el nuevo cargo Maria.

    ResponElimina
  2. Felcitats a l' executiva sortint, especialment a la seva presidenta, la Marta Planas que ha fet una magnifica feina, i a totes les companyes i companys que heu agafat el relleu
    Una abraçada des de Badalona ( Barcelonès Nord )

    Francesc Ribot

    ResponElimina
  3. Com a persona dialogant,no em sembla la millor el.lecció.

    No accepta que expressis les teves postures,si són diferents a les seves.Poc democràtica,per definir-ho en poques paraules.

    ResponElimina
  4. Juan, gracias por tus ánimos.
    En cuanto a tu observación tienes parte de razón; se tienen que mejorar las conexiones y comunicaciones entre políticos y ciudadanos. Sin embargo, a menudo no resulta tan fácil, puesto que no nos suelen llegar sugerencias, dudas o demás.
    Decirte que estaremos encantados de reunirnos contigo para intercambiar opiniones, ideas....nos puedes encontrar los lunes a partir de las 9:30 en el Casal del Jove de la Roca del Vallès o bien en la dirección de correo electrónico larocavalles@esquerra.org
    Gracias de nuevo y un saludo!
    Maria Llerda
    Presidenta

    ResponElimina
  5. Francesc,
    Dispensa per la resposta una mica tardana. Gràcies pels teus ànims i donar-te la raó en quan a la feina feta per la Marta Planas i els seus companys d'executiva en aquests sis darrers anys.
    Fa pocs mesos que hem encetat una nova etapa a la comarca i malgrat els ensurts, crec fermament que ens en sortirem, com ja hem demostrat al llarg de la història del nostre partit.
    Una abraçada company!
    Maria Llerda
    Presidenta

    ResponElimina
  6. Benvolgut Toni,
    Tens tot el dret a expressar els teus dubtes, jo també en tindria de qualsevol persona que fos escollida per ocupar un càrrec d'aquesta importància.
    Malgrat els dubtes, s'ha de tenir confiança en la decissió d'una sèrie de persones que han donat suport a un nou projecte per la comarca i que estem treballant amb il·lusió, força i convicció en el nostre projecte, tant a la Roca, com a la comarca, com a la totalitat del territori.
    Em poso a la teva disposició per discutir amigablement sobre qualsevol tema que ens sigui d'interès comú.
    Salut.
    Maria Llerda
    Presidenta

    ResponElimina

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.