27 de març 2011

Presentació de candidatura ERC 2011

El passat divendres 25 de març, va tenir lloc al Centre Cultural La Roca, l'acte de presentació de la candidatura d'ERC-la Roca 2011, per a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

L'acte, presentat per la Presidenta Comarcal Maria LLerda, va tenir com a ponents l'Eurodiputat per ERC Oriol Junqueras i el cap de llista d'ERC-la Roca, Albert Gil. A la presentació hi va assistir una seixantena de persones, que van poder escoltar les paraules de Junqueras, i va poder escoltar i veure les principals línies del programa que ERC està elaborant per a les properes eleccions municipals, i presentades per Albert Gil.

Finalitzat l'acte, les persones assistents van poder gaudir d'un petit refrigeri mentre es debatia de diversos temes d'interès municipal i nacional.

El programa que ERC està elaborant no està tancat, i animem a tothom que vulgui a fer-nos arribar les seves propostes mitjançant aquestes vies:

  • 1. Per correu electrònic: larocavalles@esquerra.org
  • 2. Assistint a les reunions de treball de la secció local: cada dilluns, a partir de les 21.30h, a l'Espai Jove El Roc.
  • 3. Assistint a les divereses trobades que es van organitzant aquestes setmanes amb les entitats i veïns/es del municipi.
  • 4. Mitjançant les xarxes socials: Facebook (Grup "ERC la Roca del Vallès"), Twitter (@ERC_la_Roca #ERClaRoca2011)
Animeu-vos a participar amb la redacció del nostre programa electoral. Us escoltarem i valorarem les vostres propostes. 

Us deixem algunes fotografies de l'acte de presentació de la candidatura.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.