23 de març 2011

Ja està al carrer un nou MOVIMENT

Des de la secció local d'ERC s'ha editat un nou butlletí, per tal d'explicar la tasca que ha fet Esquerra en aquests quatre anys al govern municipal. 

El nostre Regidor, l'Albert Gil, ha liderat les Regidories de Cultura, Participació Ciutadana i Comunicació, que ocupen la part central d'aquest butlletí.

Durant avui i demà s'acabarà de fer la distribució del butlletí per totes les llars del municipi, però si encara no l'has rebut i vols donar-li un cop d'ull, pots descarregar-te'l aquí en format PDF.

Us recordem que aquest proper divendres, 25 de març, a les 20.30h, tindrà lloc l'acte de presentació de la candidatura d'ERC, encapçalada per Albert Gil, per a les properes eleccions municipals. Tindrà lloc al Centre Cultural La Roca i comptarà amb la participació del propi Albert Gil i de l'Eurodiputat d'ERC, Oriol Junqueras. En finalitzar l'acte, podrem gaudir d'un petit refrigeri.


Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.