14 de març 2011

Albert Gil, candidat per liderar el projecte d'ERC 2011-2015

Aquest vespre, l'Assemblea Local d'ERC, ha escollit per unanimitat la candidatura presentada d'Albert Gil, per liderar la llista per a les properes eleccions municipals del proper maig de 2011.

Gil, actual Regidor a l'Ajuntament de la Roca del Vallès, ha sigut ratificat per l'Assemblea Local per liderar el projecte d'ERC-La Roca per als propers quatre anys. En aquesta legislatura ha estat Primer Tinent d'Alcalde, Regidor de Cultura, Participació Ciutadana i Comunicació.

Per Gil, afrontar aquesta nova etapa significa donar continuïtat a la feina feta durant aquests quatre anys a Govern, i els anteriors anys quan ERC va estar a l'oposició.

Des de la Secció Local d'ERC donem tot el nostre suport a l'Albert i volem seguir treballant per consolidar el projecte d'ERC iniciat fa quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.