21 de març 2011

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2011

Aquest proper divendres, 25 de març, tindrà lloc al Centre Cultural La Roca (c/ Lope de Vega, 10), l'acte de presentació de la candidatura d'ERC la Roca del Vallès per a les properes eleccions municipals.

L'acte comptarà amb la participació d'Oriol Junqueras, Eurodiputat liderant la coalició d'Esquerra, BNG, Aralar, EA, Entesa per Mallorca, Chunta Aragonesista i la Confederació Verdsi; i d'Albert Gil, cap de llista d'ERC per a les eleccions municipals 2011. Actual Primer Tinent d'Alcalde, Regidor de Cultura, de Participació Ciutadana i de Comunicació a l'Ajuntament de la Roca del Vallès.

Al finalitzar l'acte hi haurà un petit refrigeri.

Us hi esperem! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.