12 de juliol 2010

El Consell Nacional d’Esquerra, celebrat dissabte dia 10, aprova la candidatura al Parlament de Catalunya amb Violant Mascaró en el número 8

La candidata del Vallès Oriental a formar part de la llista d’Esquerra al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Barcelona, Violant Mascaró, ocuparà el vuitè lloc. La llista està formada en els 10 primers llocs per: Joan Puigcercós, Ernest Benach, Anna Simó, Laura Vilagrà, Oriol Amorós, Marc Sanglas, Pere Aragonés, Violant Mascaró, Gemma Lago i Josep Maria Freixanet.

La resta de candidats del Vallès Oriental ocupen els següents llocs: Quim Ferriol el 25, Oriol López el 34, Isabel Alcalde el 42, Antoni Piñero el 50 i Maria Dolors Navarro el 67. Marta Torrecillas, portaveu de les JERC en la permanent comarcal, ocupa el lloc 21 i també cal remarcar la posició de Uriel Bertran, actual diputat adscrit al Vallès Oriental, que ha retrocedit tres llocs respecte a l’anterior candidatura i ara ocupa el catorzè lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.