10 de març 2012

Posicionament d'ERC davant els pressupostos municipals 2012.

Des d’ERC ens vam abstenir en la votació del pressupost municipal 2012, aprovat recentment per l’equip de govern. No són els pressupostos que hagués fet ERC, però la nostra abstenció és un reconeixement a l’esforç de diàleg que tant l’equip de govern, com els diferents partits del municipi hem fet per sumar esforços en moments difícils, on els ingressos que reb l’ajuntament minven de forma progressiva.

Des d’ERC – no de forma exclusiva - hem proposat el reforçament dels serveis socials en aquells àmbits on sigui necessari per no posar en risc la cohesió social. El manteniment de la plantilla de treballadors municipals. La priorització d’inversions per  guanyar referents locals, protegir patrimoni i impulsar activitat econòmica propera al territori. Apostem per un viver d’empreses que generi autoocupació, i la rehabilitació de la Masia del Molí, com a escola de formació agrària i forestal. Proposem també la congelació de l’IBI a les taxes que s’aprovin per a l’any 2013, per minimitzar els efectes de pressió fiscal produïts pel decret de l’estat que obliga a un increment del 10 % en 2 anys. En l’àmbit de participació hem proposat la celebració d’assemblees populars per explicar els pressupostos, així com reunions amb els veïns dins l’àmbit d’afectació del projecte d’anella viària.

En aquest enllaç Posocionament d'ERC davant els pressupostos municipals 2012 trobareu en més detall les nostres propostes i els seus objectius.

Salut i república

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.