02 de març 2012

El Regidor d'ERC, Albert Gil, abandona el segon ple extraordinari

Tal i com varem fer saber en l'entrada anterior, la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Roca del Vallès va demostrar la seva disconformitat a la resta de partits amb representació a l'Ajuntament de celebrar 2 plens extrarodinars seguits.


Què suposa celebrar 2 plens extrarodinaris seguits? Doble despesa per part de l'Ajuntament. Unica i exclusivament això. En un moment com l'actual en que les "retallades" afecten pràcticament a tota la població una doble despesa per part d'un organisme públic no el podem concebrer.


Quina creiem que és la solució? Aprofitar que hi ha un ple extraordinari per fer cabuda a tots els temes pendents que es vulguin, plantejar, debatre i aprovar.


Quina altra solució hi ha? Ja que es fan 2 plens extrarodinaris seguits un de l'altre el mateix dia, la proposta d'ERC va ser la de que els partits polítics i regidors només cobrèssin un sol ple, reduïnt així a la meitat la despesa de l'Ajuntament i aquests diners es destinèssin a serveis socials, o qualsevol altra despesa o inversió de l'Ajuntament, que falta ens fa a tots els roquerols.


Davant la negativa de la resta de partits, el regidor d'ERC Albert Gil, va abandonar el segon ple extraordinari per no participar d'aquesta incongruència.


Tot i posent estar d'acord amb la proposta realitzada pel PSC en el segon ple, aquest cop creiem que les formes han fallat. Avui en dia tant les formes com els continguts són importants i per això no podem permetre que es malbaratin els nostres diners com a ciutadants en una doble paga sense sentit.


Salut i República!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.