06 de febrer 2012

Alternatives a la crisi amb Joan Tardà

Primer de tot, des de la secció local d'ERC de La Roca del Vallès, volem donar les gràcies a tots aquells veïns i mitjans que vàreu assistir el passat divendres a l'acte a la sala de plens de l'Ajuntament. Som conscients del fred que feia i per això valorem doblement el vostre interès.
La conferència va començar amb la introducció al ponent per part de la sociòloga Marta Simó, que va obrir la conferencia parlant del continu creixement de l'empobriment de la població, la destinació del 0,7% del PIB a les causes socials i l’expoli fiscal al que està sotmès Catalunya.
La ponència de prop d'hora i mitja del diputat a les Corts Joan Tardà, va tractar temes com la possibilitat de la dualització de la societat provocada per l'empobriment de sectors de la societat i el seu risc d'exclusió social, com parar el cop de la situació econòmica global i especialment a Catalunya, amenitzat per nombroses anècdotes i experiències viscudes durant les 2 passades legislatures a les Corts de Madrid.
Es va donar especial importància al paper que juguem els ciutadans i les xarxes socials organitzades com el moviment 15M, els indignats  i altres moviments socials sorgits de la ciutadania civil, que tot i comptar amb nombroses contradiccions, falta de representació política i escassos mitjans poden ser tingudes en compte i poden crear corrents ideològiques que transcendeixen a la vida política.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.