26 de gener 2012

Aprovada la moció per l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència

Durant el ple ordinari de l'Ajuntament de la Roca del Vallès del dia d'avui s'ha aprobat la moció presentada per ERC per a l'adhesió del nostre poble a l'Associació de Municipis de la Roca del Vallès. La votació una de les més controvertides que recordem tots els partits han donat llibertat de vot als seus regidors de forma que tots ells han demostrat quin és el seu sentiment envers al dret d'un poble a poder decidir sobre el seu futur.
Aquesta noció tal i com s'explica a l'apunt de dimarts s'ha presentat en nom d'ANC i ERC.
El resultat de la votació ha estat el següent:
Els integrants del PP i del PSC han votat en contra a la voluntat d'un poble a poder decidir el seu futur, regidors de PSC, IC i CIU s'han abstingut i, finalment, regidors de CIU i ERC han aprovat l'adhesió.
Aquest és un petit pas més cap a la possibiltat en un futur de que ens puguem preguntar quin tipus de país volem ser: la regió d'un Estat que no ens vol ni ens compren o bé un país sobirà que pot mirar de tu a tu a la resta de païssos del món.

1 comentari:

  1. Aquesta noticia ja apareix a altres webs:
    http://www.racocatala.cat/forums/fil/115080/roca-del-valles-tambe-decideix
    http://www.llibertat.cat/2012/01/l-associacio-de-municipis-per-la-independencia-s-escampa-com-una-taca-d-oli-16405#.TyM1dsB0rCg.twitter

    ResponElimina

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.