22 d’abril 2009

L’assemblea d'ERC de la Roca del Vallès renova l’executiva de la secció local

El passat dilluns 20 d’abril es va celebrar a la Roca del Vallès una assemblea extraordinària de la secció local d'ERC. Entre els punts de l’ordre del dia hi constava la renovació de l’executiva local on, entre d’altres canvis, la secció local proposava a Maria Llerda i Jané com a nova presidenta, en substitució del fins ara president Albert Gil. La majoria de la militància, quasi per unanimitat, va donar suport a Maria Llerda per ocupar la presidència de la secció local. D’aquesta manera Albert Gil es manté com a Regidor de Cultura, Comunicació i Participació Ciutadana de l’ajuntament de la Roca, i portaveu del grup municipal; amb aquest canvi es pretén separar les funcions institucionals i de partit, i enfortir la secció local d’ERC, fent-la més plural i representativa.


La nova presidenta, Maria Llerda, de 46 anys, és llicenciada en Història per la UAB, està especialitzada en arqueologia subaquàtica i treballa actualment com a administrativa en una empresa de l’Ametlla del Vallès. Militant d’ERC des de novembre del 2005, on formava part de l’executiva de la secció local de Granollers, es va traslladar a viure a la Roca del Vallès a mitjans del 2006 i des d’aleshores, ha estat una component activa de l’executiva Local -“Encaro aquesta nova etapa amb il·lusió, força i esperança i la meva intenció és treballar per fer créixer la secció local, aglutinant un grup de persones que s’impliquin en la política municipal, tant des de dins de la mateixa secció local, com de les entitats, etc. Agraeixo la confiança que m’han atorgat els meus companys de l’executiva”-.


L’executiva ha quedat formada de la següent manera:

Presidència: Maria Llerda i Jané

Secretaria d'Organització: Jordi Escusa i Sánchez

Secretaria de Finances: Joan Salvador del Villar i González

Secretaria d'Imatge i Comunicació: Xavier del Villar i Berenguel

Secretaria de la Dona: Maria Llerda i Jané

Secretaria de Política Municipal: Oriol Cisteró i Fortuny

Portaveu del Grup Municipal: Albert Gil i Gutiérrez

Vocal: Francesc Jiménez i Fernández

JERC: Pol Blanco i Camps


1 comentari:

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.