12 de desembre 2007

Per això vull la independència




Juan, jubilat de 75 anys. "Los catalanes pagamos mucho y recibimos poco. Por eso quiero la independencia". Aquesta és una de les frases inclosa a la precampanya d'Esquerra Republicana per les properes eleccions generals. Ciutadans de diferents professions i edats demanen la independència de Catalunya, es queixen de la situació de les infraestructures, de les pensions o dels elevats impostos. Alguns ho fan en castellà, tota una novetat en una campanya dels republicans.

Aquesta campanya és la continuació d'una anterior que es va extendre per l'àrea metropolitana de Barcelona i que només feia referència al funcionament de Rodalies. Els missatges del Juan, la Saoka o la Pepa es podran llegir en 5.000 pancartes distribuïdes per tot el país i en un vídeo. A més, s'ha creat una pàgina, "Per això vull la independència", perquè tothom pugui explicar els seus motius, sigui en la llengua que sigui. Això és tota una novetat, ja que és la primera vegada que ERC utilitza el castellà en una campanya electoral.

+informació
font de la notícia: 3cat24.cat
http://www.3cat24.cat


Teniu l'enllaç de la web d'esquerra a l'apartat
"enllaços d'interès" d'aquest blog. Us animem a participar-hi i digueu-hi les vostres raons per voler la independència.

Salut!!

1 comentari:

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.