01 de juliol 2011

MOVIMENT juliol 2011

Des d'ERC la Roca, creiem necessari explicar als veïns i veïnes de la Roca el pacte d'investidura que han realitzat CiU i ERC, amb tot el que això comporta. És per això que hem editat un nou número del nostre butlletí, MOVIMENT, que ens els propers dies arribarà a les llars del municipi. Us avancem el butletí en format digital per si li voleu donar una ullada.

Tanmateix, us convidem a venir a la propera ASSEMBLEA OBERTA A TOTHOM, que tindrà lloc el proper dilluns 4 de juliol, a les 20.00h, al Centre Cultural La Roca (C/ Lope de Vega, 10), on ho explicarem en persona, escoltarem a tothom que vulgui parlar amb nosaltres i debatrem sobre el futur del municipi. Us hi esperem!

MOVIMENT DE JULIOL DE 2011
(punxa a la imatge per fer-la més gran)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.