15 de maig 2011

Debat amb els candidats a VOTV

El passat dissabte, vam poder veure el debat televisiu entre els tres candidats a l'alcaldia que tenen acutalment, representació a l'Ajuntament de la Roca. Per tant, hi va participar el candidat de CiU i actual Alcalde de la Roca, Rafael Ros, el candidat del PSC i cap de l'oposició, Miquel Estapé, i el candidat d'ERC i actual Regidor de Cultura, Comunicació i Participació Ciutadana, Albert Gil.

Els candidats parlen de diversos temes com educació, economia, equipaments, projectes de futur... El nostre candidat, l'Albert Gil, presenta algunes de les propostes d'ERC per a la propera legislatura. 

Et convidem a veure-ho!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.