29 de maig 2009

Trencament de relacions amb el PSC de la Roca

En el ple de l’Ajuntament de la Roca del Vallès del dijous 21 de maig, el grup municipal socialista va presentar una sèrie de mocions d’urgència, entre les quals n’hi havia una en la que es demanava un compromís de totes les forces polítiques a mantenir el respecte institucional envers els càrrecs públics.

Per justificar aquest argument, es va llegir un correu electrònic que reproduïa una conversa totalment privada entre dues persones, una d’elles jo mateixa. Aquest correu no tenia absolutament res a veure ni amb el contingut del ple, ni amb el seu partit, ni amb cap assumpte del poble; per tant, totalment fora de context.

Malgrat lamento la polèmica creada i reconèixer que el llenguatge no era el més adequat, els regidors socialistes van utilitzar aquesta informació de forma esbiaixada i parcial actuant amb molta mala fe, recorrent als atacs personals i amb total manca de rigor, quan en cap moment es van intentar posar en contacte amb mi ni amb ningú de la Secció Local per intentar aclarir el tema.

No es poden amagar les mancances ni les pròpies misèries sota un paraigües de política municipal transparent, honrada, incorruptible, constructiva i dedicada al poble; una política que en definitiva, subscriuria qualsevol partit polític. Amb aquest atac contra la meva persona el que pretenia el PSC de la Roca, era escapçar la Secció Local d’ERC i van utilitzar una informació privada fent-la pública, vulnerant clarament el dret a la intimitat.


Com a conseqüència d’aquests fets i en un gest que agraeixo, l’executiva local d’ERC de la Roca ha decidit trencar les relacions polítiques amb el PSC de la Roca.


Maria Llerda i Jané

Presidenta Secció Local

ERC la Roca del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.