04 de novembre 2007

Benvingudes i benvinguts!


Benvingudes i benvinguts! Roquerols i roqueroles! entreu, mireu i participeu!

Aquest és el nostre/vostre blog i ens plau convidar-vos a gaudir-lo, utilitzar-lo i fer-lo vostre, ja que d'es d'aquí un anirem informant del dia a dia de les coses del nostre municipi, us en farem cinc cèntims, o deu, o vint... i vosaltres ens fareu arribar les vostres inquietuds, preguntes i queixes. Feu servir aquesta nova eina que encetem avui tots plegats. Tal com deia el nostre lema de campanya a les eleccions municipals del 2003 "Per un poble més viu i amb més veu". La vostra veu és molt important.

Rebeu una cordial salutació de la secció local d'esquerra a la Roca del Vallès!

2 comentaris:

  1. Felicitats pel vostre bloc. Des d'Iniciativa per Catalunya Verds us felicitem per aportar més pluralitat a la blogosfera roquerola.

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Des de proinco-pic, us felicitem per la iniciativa d´aquest blog.
    Qualsevol mitjà que servexi per expressar les inquietuts de les ciutadanes y ciutadans de La Roca del Vallès és benvingut.
    Us animem a continuar en la vostra tasca a l'Ajuntament de La Roca i així us podrem fer servir, tal i com vosaltres vau dir.
    salutacions des de proinco-pic i ànims!

    ResponElimina

Aquest espai és una eina per posar-vos en contacte amb nosaltres i està obert a totes les opinions, queixes, suggeriments i consultes, sempre i quan es realitzin amb educació i respecte. Per a participar-hi cal introduir el nom, els dos cognoms i una adreça personal vàlida de correu electrònic per tal que us poguem respondre de manera adequada. Els comentaris que no segueixin aquestes normes bàsiques no seran publicats.